Over 100 Krigsskolevenner på Facebook

Historien gjentar seg.

Jeg husker at jeg nærmest ble sett på som opprører dengang jeg skaffet den første PC'en til et kompani i Forsvaret med kompaniets bruspantepenger i 1984. PC med skriver kostet dengang kr 40.000.- inklusive rabatt. - Hva skulle et kompani med noe slikt?

Senere ble jeg sjef for Hærstabens Tele- og Datakontor - Hva skulle man med noe slik?

For 3 år siden lurte jeg meg inn på Facebook. Da ble jeg sett på som en femtiåring som prøvde å være fjortis. - Hva gjør du der 'a ?

Jeg ønsker de som mener at Krigsskolens venner består av gubbiser, som syntes alt var bedre under krigen - velkommen til å bidra til å få fart på gruppa. Min rolle som Formann er å være fasilitator og tilrettelegger for at andre bidrar. Håper at de nå godt over 100 (114 akkurat nå) Facebookmedlemmene begynner å bruke våre egne hjemmesider - Dette var hele hensikten med å etablere Facebookgruppa - Er dere med eller?

Nyheter

Årsmøte og vårmøte
Krigsskolens venner gjennomfører årsmøte den 6. april 2016 kl 1000 i Bataljonssalen på Krigsskolen. Foreløpig saksliste:1. Styrets årsberetning2. Regnskap3. Revisors beretning4. Vedtatt ansvarsfrihet…
Høstmøtet 2015, 18.november 2015
Vel møtt 20. aug. kl 18