Oberst Angell 22. august 2012

Vi møtte opp mannsterke (15+3) på Holmenkollen for å hedre Oberst Angell , alt fra general, brigader, oberst, kadetter og ned til sivilister.
Vi feiret hans 151 årsdag ved at Generalmajor Jan Erik Karlsen holdt en kort tale og la ned blomstene før vi etterpå hadde en hyggelig samling på Holmenkollrestauranten. 

Oberst Angell_lav.jpgVi besluttet at 152 årsdagen skal feires på samme måte, men da med et litt mer omfattende program, der tidligere President i Norges Reserveoffisers Forbund, Sigurd Hellstrøm og stifter av Krigsskolens Venner, Kjell Tormod Pettersen danner programkomiteen og sørger for at det ryddes "skuddfelt" i området, slik at oberst Angell ikke står i dekning og skjul.

Dette var en fin oppladning til Styremøtet i KSV, som gjennomføres 23. august på Nesøya, der tema er høstprogrammet og etablering av KSA (Krigsskolens Alumni).
Vi takker for oppmøtet og oppforderer de som er inne på de sosiale medier om å komme seg ut i den virkelige verden.

Flere bilder følger nedenfor.

Angell_statue.jpg

Bjøråsen.jpg

Sletner og Rødø.jpg
Angell og Karlsen.jpg
Hellstrøm Karlsen osv.jpg
Holmenkollen.jpg

Nyheter

Årsmøte og vårmøte
Krigsskolens venner gjennomfører årsmøte den 6. april 2016 kl 1000 i Bataljonssalen på Krigsskolen. Foreløpig saksliste:1. Styrets årsberetning2. Regnskap3. Revisors beretning4. Vedtatt ansvarsfrihet…
Høstmøtet 2015, 18.november 2015
Vel møtt 20. aug. kl 18